Nederlands English

ontdek airhunters

Airhunters in de praktijk; onze business cases geven een indruk van de transportvraagstukken van onze klanten en onze oplossingen.

Wat onderscheidt Airhunters

Onze kracht zit in onze onafhankelijkheid en onze gedrevenheid om onze klant optimaal van dienst te zijn. Hierdoor zijn wij flexibel in de keuze met welke vervoerders we werken en gaan we tot het uiterste om klantverwachtingen meer dan waar te maken. In de praktijk hebben wij dagelijks de keuze uit duizenden vrachtwagens, veel meer dan de grootste transporteur. Wij verzorgen ad-hoc zendingen of richten een vast traject opnieuw in om deze effici├źnter en duurzamer te maken.

Lees de volledige case
pan-Europees én projectmatig

De meerwaarde van onze onafhankelijkheid en onze wil om te excelleren in klanttevredenheid wordt opnieuw aangetoond tijdens het project dat wij uitvoeren voor Waste Treatment Technologies Netherlands bv (WTT). WTT ontwerpt, bouwt, plaatst en onderhoudt hightech oplossingen voor afvalverwerkende industrie. Voor de logistiek zochten zij een partner waarbij het volledige transport in al zijn complexiteit ondergebracht kon worden. Vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol.

Lees de volledige case