Nederlands English

Laat je inspireren

PF docu bouw Dock Office Airhunters

Bouwen van je eigen kantoor doe je niet elke dag (ik in ieder geval niet 😉 ). Te leuk om dit vast te leggen voor het nageslacht en zelf nog eens terug te kunnen kijken. Dat was het idee, maar gaandeweg liep het een beetje uit de hand en is het een echte documentaire geworden over wonen en werken in afvalplastics. Interesse kwam ook uit een verrassend leuke hoek van omroep Gelderland, die onze docu graag wou uitzenden op de regionale TV.

Lees meer

Airhunters Inside

Airhunters Inside, een inkijkje in de keuken van Airhunters door de ogen van vlogster Iris..

Lees meer

Helemaal blij met plastic kantoor op IPKW

Op Industriepark Kleefse Waard staat sinds oktober een klein kantoortje aan het water, gebouwd van 11.000 kilo gerecycled afvalplastic. Sinds deze week wordt er ook in gewerkt.

Lees meer

Sustainable transport (airhunters op de radio)

Transport kan anders. Het kan duurzamer, goedkoper en soms ook sneller. Airhunters heeft de ambitie om duurzamer te transporteren. Erik Roelevink, oprichter en directeur, van Airhunters schoof aan bij Fabienne de Vries in Let’s Talk Business.

Lees meer

airhunters in challenger50 van 2018

Wat: Gebruikmaken van lege ruimtes in rijdende vrachtwagens Wie: Erik Roelevink Daagt uit: Traditionele transporteurs Sinds: 2013 Omzet (2017): 7 miljoen euro Medewerkers: 3

Lees meer

Arnhem krijgt ‘eerste kantoor van afvalplastic ter wereld’

Ondernemerscollectief Plastic Fantastic bouwt in Arnhem een kantoor van plastic afval. ,,Het wordt het eerste kantoor van afvalplastic ter wereld’’, stellen de initiatiefnemers Erik Roelevink en Bram Peters. Coöperatie Plastic Fantastic hoopt hiermee wereldwijd een revolutie te ontketenen in de strijd tegen ‘de plastic soep’ op de aardbol.

Lees meer

meest duurzame kantoor ooit op IPKW

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan…” Een prachtige samenwerking tussen de IPKW’ers Plastic Fantastic en airhunters. Zij zijn gestart met het project ‘Airhunters Dock Office’, de bouw van misschien wel het duurzaamste kantoorgebouw ooit, geheel gemaakt van afvalplastics! Dromen, Durven en Doen, de kernwaardes van de coöperatie Plastic Fantastic en niet helemaal toevallig, ook van medeoprichter Erik, tevens eigenaar van het eigenzinnige expeditiebedrijf airhunters. Toen er een nieuw kantoor voor airhunters moest komen, was de keuze snel gemaakt, deze moet van afvalplastic gemaakt worden.

Lees meer

airhunters met klant en transporteur in het nieuws

Transport en Logistiek is het vakmagazine voor de transport- en logisitieke sector en heeft in haar september editie een leuk interview geplaatst met hunter Erik, aangevuld met commentaar van klant Megagroup en Bekker Transport…

Lees meer

Airhunters tekent mega contract

MegaGroup en airhunters hebben de voortzetting van hun samenwerking voor de komende drie jaar bezegeld met een nieuw contract.

Lees meer

airhunters finalist NT Marketing Trofee!

In de transport & logistiek is altijd veel aandacht voor sales. In de afgelopen jaren is marketing echter ook steeds belangrijker geworden. Om dit te onderstrepen wordt tijdens het Congres Marketing in Transport & Logistiek dit jaar de eerste NT Marketing Trofee uitgereikt. Een nieuwe jaarlijkse traditie in de B2B marketing van de sector.

Lees meer

open dag airhunters

INNOVATE, Techniekdag en IPKW organiseren op zaterdag 1 oktober 2016 een dag vol innovatie en techniek. Maak kennis met de nieuwste bedrijven en ontwikkelingen op het park, hoor en zie alles over de diverse innovaties die Arnhem rijk is en doe mee met de vele activiteiten voor jong en oud.

Airhunters is verhuisd

Airhunters is verhuisd naar Industriepark Kleefse Waard, een historische industriële omgeving waar duurzame ondernemers elkaar inspireren.

Lees meer

airhunters trucking experience 2015

Op zaterdag 12 september was het eindelijk zover, onze klantendag maar dan ‘anders’. Ingrediënten; 5 rijscholen, 7 vrachtwagens, 25 gasten, 1 karikaturist en een barista man! Met onze klanten hebben we dagelijks contact over transporten, maar zelf in een vrachtauto gereden hebben zijn er maar weinig. Reden voor airhunters om een trucking experience te organiseren!

Lees meer

airhunters levert minister van goede ideeën!

Goede Ideeën waar ik me persoonlijk voor in ga zetten is, niet geheel onverwacht, hebben betrekking op de deeleconomie. Naast Airhunters, waar het delen van vrachtwagens centraal staat, Mywheels, het delen van auto’s die gedurende de dag vooral stil staan, ben ik aan het nadenken over het opstarten van de DEELFABRIEK.

Lees meer

Airhunters award winnaar FD Gazellen

Hoe werkt het ook alweer? Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren minstens 20% omzetgroei hebben gehaald, mogen zich FD Gazelle noemen. De snelste drie groeiers per regio en per categorie ontvangen nog eens een Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle.

Lees meer

airhunters is ook erkend als leerbedrijf

Natuurlijk is het zonde om onze kennis en werkwijze exclusief voor ons zelf te houden, vandaar dat we ook een leerbedrijf zijn!

energieneutraal met een plus

Duurzaamheid zit diep in de wortels van airhunters. En daarom kiezen wij voor het verwarmen van ons kantoor voor energieneutraliteit middels zonnepanelen. Maar wij gaan een stap verder. Wij organiseren het transport zelf en doen dit duurzaam door te cargopoolen.

Lees meer

airhunters kiest voor TMS in de cloud

Het jonge, eigenzinnige expeditiebedrijf airhunters, dat gekend wordt vanwege zijn grote mate van flexibiliteit en creativiteit in transportoplossingen, kiest voor verdere professionalisering door aanschaf van een Transport Management Systeem.

Lees meer

wie wil er cargopoolen?

airhunters wil hogere beladingsgraadAirhunters is een jong bedrijf uit het Gelderse Velp, dat precies doet wat de bedrijfsnaam zegt: jagen naar lucht. Lucht in opleggers wel te verstaan, want de 85 procent beladingsgraad van vrachtwagens is ondernemers Erik Roelevink en Hans van Wieringen een doorn in het oog. “Cargopoolen biedt oplossing en voordeel voor verlader en transporteur, maar ook voor het milieu.”

Lees meer

op jacht naar zesduizend lege vrachtwagens

Transporteurs hebben het er niet graag over, maar dagelijks rijden er in totaal een equivalent van zesduizend lege vrachtwagens rond op de Nederlandse wegen. Dat is een file van Arnhem tot Alkmaar. Erik Roelevink en Hans van Wieringen zijn voor hun klanten op zoek naar die lege ruimtes van de transportsector.

Lees meer

airhunters zoekt ‘lucht’ in vrachtwagens

Twee oud Wim Bosman managers zijn het bedrijf airhunters begonnen, een nieuwe dienstverlener gericht op het slim vullen van lege ruimtes in vrachtwagens. “Wij denken dat transport slimmer en duurzamer kan”.

Lees meer