Bouw sticker Nederlands
header

de hunters van airhunters

Wij hebben een passie voor transport. We zijn gedreven, eigenwijs, oplossingsgericht en innovatief. Met Airhunters willen we een duurzaam verdienmodel combineren met een relevante maatschappelijke bijdrage. We vinden we dat ons werk zinvol moet zijn. Ontdek de hunters van airhunters.

onze kernwaarden

  • Gaan tot het gaatje
  • Positief verrassen
  • Respectvol samenwerken
  • Liefde voor transport
  • En het moet ook gewoon leuk zijn…

Onze kracht zit in onze onafhankelijkheid en onze gedrevenheid om de klant optimaal van dienst te zijn, ook als zendingen lastiger zijn…

hunter Erik

hunter Erik

Perfectionistisch en creatief. Ik hou van zeilen, skiën en motorrijden. Heb ruim 20 jaar ervaring in de transport, o.a. opgedaan bij Wim Bosman in de functies van operations manager, area manager transport, manager customer service en uiteindelijk directeur sales en marketing.

Facebook LinkedIn Twitter Mail

Hunter Jos

hunter Jos

Ik ben opgeleid als strategic product designer, maar ik ben nu vol overtuiging Hunter! Het is erg leuk klanten te verrassen met uitzonderlijk goede transportoplossingen.

LinkedIn Mail

Hunter Menno

hunter Menno

Net afgestuurd in accountmanagement en klaar voor de uitdaging om theorie in de praktijk toe te passen bij het eigenzinnige bedrijf airhunters. 100 % klanttevredenheid (of meer) is mijn streven…

LinkedIn Mail

Echte hunters gaan net zo lang door tot de beste deal tot stand is gekomen!